Galleri Haaken och Millesgården

Den här utställningen med Rina Charlott Lindgren skulle jag vilja se, öppnar nu på torsdag 24.10

https://www.gallerihaaken.com

För er som befinner er i Stockholm kan jag rekommendera ett besök på Millesgården, en fantastiskt fin utställning med Hilma Af Klint, Tyra Kleen och Lucie Lagerbielke. Läs gärna min recension här i nättidningen Konsten. Sedan måste jag ju göra reklam för utställningen jag är med i:) Esoterisk utställning på Studio 44, också här i Stockholm. Jag kommer att finnas på plats på utställningen söndag den 27 samt lördag 2 nov, kl 12 – 17. Välkomna!

studio44_.Windy_Fur_Rundgren

Serie med öra utan mugg, stöd utan bröd och ett fristående piano som reser sig upp. Äggoljetempera, Pashmina, gesso på duk. 2019.

Nadine_Byrne_ceramic2012

Ceramic sculpture by Nadine Byrne, 2012. Photo from the show Esoteric Transition, Studio 44.

/W