In a Good Space

Det går så lätt i ateljén nu. Massor av färger som sprakar och gör inte som jag säger åt dem,,det gillar jag. När de lever sitt eget liv,,som om de var i stånd att kunna leva. Så känns det nu. Magiskt. Denna vecka ska jag måla och titta på konst.  Ska skriva om en utställning i slutet av veckan. det ser jag fram emot.

Målning nedan “Rest on snowball” gjorde jag januari 2015. Det är vår hund Ramses som ligger på en stor snöbollskropp. Strax innan jag gick ifrån föräldraledigheten och sen började måla mina tre vardagsobjekt. Örat på en mugg, pianot och en brödlimpa. Dock ser man kanske redan här örat på muggen (hunden) undermedvetet. ?

restonsnowball

Nu drar mitt måleri åt en ny riktning,,behöver ny luft under vingarna. Eller nej,,jag behöver inte ny luft jag Har ny luft,,en hel storm känns det som,,har dragit in,,med kraft.  Bland annat efter lyckoruset med verket till Moderna i våras. Jag är på en bra plats i livet nu! Visar senare:-)

/W