Målar och Bygger

Det går bättre att jobba när det finns utställningar att jobba emot,,ett rum att förhålla sig till,,tid att strukturera sig inom och en giltighet i att någon annan än bara den lilla människa till konstnär (jag) ska kunna få ta del av arbetet. Så har det inte alltid varit men nu känns det viktigt. Det ger kraft och förra veckan målade jag bra. Denna helg har jag dock bestämt mig,,tack vare min femåriga son som faktiskt kläckte idén,,att låta målningarna “kliva ut ur väggen” och vara bildstoder,,eller Statyer som S sa. Bildstod föredrar jag för det är ett roligare ord än staty, därför att man kan göra ordlekar med det,,och det kan användas i titeln. Utställningen på Stene projects ska innehålla både måleri och bildstoder, så nu måste jag sätta fart!! Ses nästa måndag:-)

skiss_bildstoder

Skiss vid frukostbord.

 

/W