Sista veckan av Havet Lyssnar på Stene Projects

Artist: Windy Fur Rundgren

Marin_flicka_med_hängslen_&_ventiler

Jag känner mig nöjd och stolt över min utställning. Till och med lördag den 21 mars är den uppe. Två fina recensioner och många uppmuntrande ord från nära och kära, har jag fått. Och ja, jag har sålt. Känns i sin helhet Bra.

Men nu blickar jag framåt, åt att i nästa utställning få sträcka på mig, i större lokaler. För det kan dröja minst ett år, kanske två, innan jag får möjlighet att ställa ut i den här fina lilla “kyrkan” igen, på Stene Projects.

Tack alla ni som har besökt, eller som ska besöka denna vecka! >3

Och nej, vi har inte bunkrat någon mat i vår familj, barnen går i dagis och skola som vanligt, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation. Så med viss tillförsikt, tar vi Corona-situationen med ro här hemma.

peace and take care of each other/W