Skogen lyssnar till vad vi har att säga

Målar en motvind i motvind, en sork, älvor som dansar i månens sken och fem trollstavar tillhörande en god men något jagad häxa.

Skissar dagligen på de tre rummen i Enköpings konsthall, hur de ska disponeras. Njuter av att få ta plats. Ska få med ett så eklektiskt blandat uttryck som möjligt, verk ända bak från 2003 kommer att vara med. Vill att man ska gå igenom en skog som i de bästa världar är oförutsägbar och vildvuxen. Min snälla pensionerade pappa ska hjälpa mig att svetsa ihop draperier av stål, som skapar skogsgläntor i skogen. Känner mig full av energi och försöker att fokusera på skapandet mer än allt runtomkring. Ansökningarna till statens konstråds inköp har jag inte börjat med. Det borde jag ta tag i denna vecka.

Klicka på bilden så får du se ett fint besök utanför ateljén.

W

skogenlyssnar