Snart installation min Solo Debut!!!

snickra_ramar

Snickrar på ramar i massiv ek. Känns roligt, lite pirrigt, då det är min första solo sedan jag tog min master examen på Mejan vt 2010. Se bild från separatutställningen nedan. Tio år sedan, varav flera jag ägnade åt mina två små barn, men också ganska många grupputställningar. Men nu är det så dags. Det är samma andliga stämning, kontakt med naturen, som för tio år sedan. Men idag en starkare version av mig själv, och klokare.

Jag skär bort hörnen från en kvadrat, två gånger. Spegelvänder den ena. För ihop och vänder, de båda, delarna, 90 grader.

Målningen växer ur den meditativa akten, så som kalligrafen arbetar, med kroppen, långsamt och tålmodigt, med sinnet. I ett. Välkomna till utställningen “Havet Lyssnar”, Stene Projects, torsdag 20 februari 2020. kl 17 – 20.

Master exam, solo exhibition Galleri Mejan, Royal Institute of Fine Art Stockholm

Master degree, Solo exhibition Galleri Mejan, Royal Institute of Fine Art, Stockholm. ht 2009.

 

 

>3/Windy Fur Rundgren