you only live once

Spelar “you only live once” – Isaac Gracie,,på repeat. Jobbade i ateljén den här helgen,,brukar inte måla på helgen utan vara med mina barn men denna helg kunde jag inte slita mig från den,,färgerna poppade upp för mitt inre och snabbt var jag ut igen,,ateljéhuset ligger bara trettio meter från vårt hus.

painting_preparingcanvas

Det är ett smärre kaos därinne nu,,drar i många ändar samtidigt,,mycket blir riktigt dåligt,,som på sin höjd får hänga som glada färgklickar inne i barnens lekrum kanske sen,,eller slängas. Men det är en process,,att bryta upp och inte bli ett “smart ass”,,konsten lever sitt eget liv,,och måste vara så. Tanken som gärna vill vara duktig,,och letar resultat får läggas åt sidan,,annars blir det manér av det hela,,det vill jag inte.

så nu testar jag i tusen olika riktningar och hoppas att jag hittar något användbart,,eller som konstnären Sam Gilliam sa “It´s fun to fail”

Parallellt målar jag vidare med motiv och tekniker som jag vet fungerar,,för det handlar inte om att bryta upp för att välja bort,,snarare hitta fler tekniker och motiv jag kan fortsätta med på min lyra. Ska lämna in två stycken målningar till en tandläkarmottagning vid Slussen på södermalm, till deras väntrum, det känns fint och roligt!!>3

Läs gärna min recension också till “Värdsutställningen” här i Stockholm, Årstaberg.

Jag fungerar som bäst när jag har mycket att göra.. I only live once!!!>3>3>3

 

//W